About Claire

Hallo, ik ben Claire,

een enthousiaste en creatieve denker met ruim 15 jaar ervaring in projectmanagement, accountmanagement, communicatie advies, branding en het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve concepten. Na mijn master in Internationale Bedrijfscommunicatie (Radboud Universiteit Nijmegen, 2001), heb ik gewerkt bij verschillende communicatie- en mediabureau’s en daar diverse rollen vervuld; van sales tot de creatieve uitvoering van projecten. Ik denk commercieel en ik denk creatief, en daar zit precies mijn kracht.

Als communicatieprofessional ben ik betrokken en doelgericht. Mijn drive is het ontwikkelen en verbeteren van marketingcommunicatie voor organisaties. Mensen vinden mij creatief en oprecht. Mensen waar ik mee werk omschrijven mij als evenwichtig, sociaal, integer en klantgericht. Ervaren in zowel het uitdenken van strategie en formuleren van visie als in de praktische uitvoering.

Als stylist ben ik self-made, het is mijn natuur. Ik ben visueel ingesteld en ga door tot het klopt. Rustig en stressbestendig weet ik overal het mooiste uit te halen. Dankzij mijn commerciƫle achtergrond kan ik me goed inleven in klanten en hun wensen en ben daardoor waardevol. Toe aan een strategische, frisse of praktische oplossing, die bij je bedrijf past?